Coffee2Go - Pulchellus

Tražite idealan kava aparat za Vaš objekt gdje bi Vi i Vaše
mušterije mogli uživati u izvrsnom espressu?Nudimo Vam na korištenje profesionalni LAVAZZA aparat za espresso kavu na kapsule za objekte brze hrane i pekarne.
Modernog je dizajna, jednostavan za rukovanje te malih dimenzija.

  Ime i prezime*

  Email*

  Adresa:

  Telefon:


  [wpgdprc "Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici."]

  U aparat stavite kapsulu u kojoj se nalazi samljevena kava i Vaš espresso je spreman ( količinu napitka sami dozirate ).
  Aparat samo uključite u struju i nalijete vodu u spremnik.
  Ne zahtijeva nikakve dodatne priključke.

  U CIJENU NAPITKA UKLJUČENI SU: Dostava, PVC šalice, žličice i šećer.


  U ponudi kave za ovaj aparat nudimo Vam Lavazza Crema e aroma koja je miješana kava (70% arabica i 30%robusta) a cijena od 100 kapsula je 304,10 kn. Te Vam nudimo lavazza aroma club koja je 100% arabica, a cijena je 325 kn. Mjesečna potrošnja kapsula je 200 komada.

  Također Vam nudimo mlijeko kojim se puni aparat od 1 kg Luxury napitak od mlijeka sa cijenom od 62,50 kn. Papirnate šalice ''Lavazza'' 190cc 50 komada u paketu sa cijenom od 25,00kn, a poklopci za papirnate šalice paket sa cijenom od 10,63kn. Šećer i žličice dobivaju se besplatno proporcionalno narudžbi Lavazza Point kapsula.


  Aparat LAVAZZA dajemo besplatno na korištenje, bez ikakve naknade.
  Preuzimamo na sebe redovno održavanje, servisiranje aparata te dostavu željenih napitaka.
  Vaša jedina obveza je konzumiranje minimalne količine od 150-200 napitaka mjesečno zavisno o aparatu

  Zahvaljujući predefiniranim programima možete brzo i lagano pripremiti nekoliko kremastih i ukusnih napitaka sa mlijekom. Aparat koristi specijalizirane LAVAZZA kapsule zapakirane u hermetički zatvorene vrećice stoga su napitci uvjek svježi bez obzira na broj konzumacija. Aparat Ep 2500 ima svoj spremnik za vodu 3L, teži samo 12kg i ima snage 1450W.